TORNEIG DE FUTBOL 3

• Calendari: 8/7/2024 20:00h - 19/7/2024 23:30h
  • Localització: pista poliesportiva

L'Atlètic de Vilabella organitza un torneig de FUTBOL-3 aquest mes de juliol, del 8 al 19. Els equips estaran formats per jugadors i jugadores de les següents categories: de 8 a 12 anys, de 13 a 16 anys i categoría majors de 16 anys.

Podeu inscriure's al bar de la piscina fins el dia 4 de juliol. Preu per equip: 20 euros.

El sorteig dels grups es farà el dia 5 de juliol a les 20:00 hores.

HORARI SETMANA DEL 15 AL 19 DE JULIOL

REGLAMENT DEL FUTBOL-3

1. Cada equip disposarà de tres jugadors en pista. No hi ha porter.
    2. Els partits constaran de dues parts de 10 minuts cadascuna.
    3. Un partit es donarà per acabat quan un dels equips guanyi per 8 gols de diferència.
    4. Els gols marcats amb el cap tindran valor doble.
    5. La primera possessió de pilota del partit es determinarà per sorteig entre els equips.
    6. Totes les faltes es castigaran amb un lliure directe. Es faran amb el peu i a pilota parada. Si es demana distància (3 metres), s’ha d’esperar al xiulet de l’àrbitre.
    7. Totes les sacades de banda, porteria o còrner es faran amb el peu i des de qualsevol punt que no sobrepassi els dos metres comptats des de la línia de fons de la seva pròpia porteria.
    8. Està prohibit tocar la pilota dins de l’àrea. Si ho fa un defensor, per evitar un gol, serà castigat amb penalti des del mig del camp.
    9. El mínim contacte desestabilitzador serà considerat falta. Una entrada forta o una actitud negativa comportarà l’expulsió (targeta blava) del jugador per un període de dos minuts.
    10. Dues targetes grogues equivalen a una de blava. I dues de blaves, a una de vermella.
    11. Si un jugador rep una targeta vermella d’expulsió no podrà ser substituït.
    12. A partir de la sisena falta d’equip es llençarà un doble penalti (des de l’àrea pròpia)
    13. No es pot jugar la pilota des del terra.
    14. El joc pot continuar fins que un dels equips es quedi amb només un jugador.
    15. Cada equip pot demanar un minut de temps mort en cada part.
    16. Els canvis de jugadors s’han d’efectuar quan l’equip té possessió de pilota.
    17. A efectes de classificació, la puntuació serà de 3 punts per partit guanyat, 1 punt per partit empatat i 0 per partit perdut. En cas d’empat a punts en el sistema de lliga es seguiran els següents criteris: a) puntuació i gols en enfrontament directe, b) millor diferència de gols a favor, c) major nombre de gols a favor. Si el partit es eliminatori i acabés el temps reglamentari en empat, es jugaria una pròrroga de tres minuts. Si continués l’empat, es continuaria jugant pròrrogues de tres minuts fins que un equip aconsegueixi la victòria.
    18. En els triangles de les quatre cantonades dels córners només està permet qui hi hagi un jugador, l’entrada d’un altre de l’equip contrari serà sancionat amb falta.
    19. Si un equip no és present en el moment de l’inici del partit, aquest se li donarà per perdut per 5 a 0 i una penalització de tres punts a la classificació. El temps d’espera són cinc minuts.
    20. La inscripció suposa la total acceptació de les normes. Qualsevol circumstància no contemplada en aquestes, serà competència exclusiva dels responsables de l’organització. La seva decisió és inapel·lable.
    21. L’organització declina qualsevol responsabilitat per lesions que es puguin produir durant el torneig.

Per a més informació truqueu al 635 859 314 / 655 321 334 / 679 687 553 / 683 176 716 / 646 417 638

Organitza: ATLÈTIC VILABELLA

Col·labora:Ajuntament de Vilabella, Diputació de Tarragona i Bar La Piscina