El carrer Sant Josep de Vilabella s'obre al trànsit

14/05/2024

El carrer Sant Josep de Vilabella s'obre al trànsit

El carrer Sant Josep de Vilabella ja està obert al trànsit després de tres mesos d’obres. Les actuacions han permès la renovació total de la pavimentació i serveis en el tram que va des del lateral del Bar el Racó de Vilabella fins al principi del tomb de l’hort de l’Abadia.


El projecte ha comptat amb la instal·lació d’una xarxa de clavegueram i pluvials, nova pavimentació, voreres d’empedrat i una nova senyalització vertical, ja que el carrer ha passat a ser de sentit únic, de sortida al municipi. Així doncs, l’entrada al poble es fa per la Plaça del Casal i cap al Raval del Roser. D’aquesta manera, des del consistori es pretén millorar la circulació viària al municipi i millorar la seguretat de les vies.


La renovació del carrer Sant Josep és la primera fase d’un projecte de pavimentació i serveis de diversos carrers del municipi. La segona fase es realitzarà al carrer Molí del Mig i la tercera el carrer Sant Joan i carrer Fortuny. 


El projecte ha comptat amb un pressupost de 65.200 euros i les obres s’han dut a terme gràcies a la subvenció atorgada dins el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat i que té un import de 38.664,37 euros.