La Piscina Municipal de Vilabella obrirà portes dissabte 22 de juny

11/06/2024

La Piscina Municipal de Vilabella obrirà portes dissabte 22 de juny

La piscina municipal obrirà les seves portes el dissabte 22 de juny i fins l’1 de  setembre, en horari de 12h a 15h i de 16h a 20h, de dilluns a diumenge. Els dijous a la nit s'obrirà de 21h a 23h. 


Els veïns i veïnes que vulguin tramitar l’abonament de temporada poden fer-ho a l'Ajuntament, en horari d'oficina: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13h, i dimarts i dijous de 16 a 20 hores. El termini de pagament serà fins el 30 de juny. Les entrades diàries, amb un cost de 3 euros, s'hauran d'abonar directament a les instal·lacions de la piscina.


Hi ha 4 opcions d’abonament: el de 15 dies, a un preu de 25 euros; l’abonament de temporada per 30 euros; la quota familiar per 100 euros; i la quota d’allotjament rural de 30 euros per allotjament. Si en el momento d’accedir al recinte no es porta l’abonament o tiquet no s’hi podrà accedir.


Des del consistori es fa saber que banyar-se fora del període que autoritzen els tiquets implicarà l’abonament de tota la temporada. El 5 d’agost la piscina romandrà tancada per neteja de les instal·lacions. 
Des de l'Ajuntament de Vilabella us desitjem un bon estiu i us recorda que gaudiu de l’aigua amb responsabilitat, encara estem en situació de sequera.

 

Conulteu horaris, tarifes i condicions al document adjunt.