Vilabella es prepara per viure la Festa Major

25/07/2023

Vilabella es prepara per viure la Festa Major

Vilabella ja ho té tot a punt per viurà una nova edició de la seva Festa Major. La programació omplirà d’activitat la vila des del dijous 27 de juliol, i fins el diumenge 6 d'agost, i compta amb acte si activitats per a tots els gustos i edats.

Els actes han estat organitxats per l'Ajuntament de Vilabella, amb el patrocini de Pharmalink i la col·laboració de les entitats del municipi i la Diputació de Tarragona.

Tot seguit podeu llegir la salutació de l'alcalde, Pere Aguadé López, i conusltar el programa d'actes.

 

Benvolgudes vilabellenques i vilabellencs,

La Festa Major és, com el seu propi nom diu, la festa gran d'un poble. És sinònim de diversió i de cultura, de fer poble, de convivència i d'expressió de la nostra identitat. Més enllà dels seus orígens i el seu caràcter, de les transformacions que ha experimentat al llarg del temps, la Festa Major és sobretot un punt de trobada de la gent del nostre poble i de tothom que vulgui participar-hi.

Des de l’Ajuntament i les entitats vilabellenques, us hem preparat una festa amb un programa ple d’activitats per a totes les edats; un programa per tal que tots i totes en pugueu gaudir; perquè volem que aquesta festa sigui un veritable esclat de vida, de carrer i de compartir grans moments entre nosaltres.

Agraïm a totes les entitats vilabellenques que participen en l’organització del programa, la seva col·laboració en l’organització de la nostra Festa Major. I també, fem extensiu aquest agraïment al conjunt de treballadors i treballadores de l’Ajuntament per fer-la possible i per garantir que tot funcioni correctament mentre la resta de ciutadans ens divertim.

Tornem a omplir els carrers i places de gent, de música, de cultura i de color!

Feu vostra aquesta festa, gaudiu-la, feu poble i compartiu l’orgull de ser vilabellenques i vilabellencs

I, finalment, dir-vos que tenim moltes ganes de retrobar-nos de nou pels carrers i les places del municipi per compartir plegats la nostra cultura i les nostres tradicions.

És Festa Major a Vilabella, és temps de passar-s'ho bé.

Bona Festa Major !!!

Pere Aguadé López
Alcalde de Vilabella

Descarregueu-vos el programa d'actes AQUÍ