Vilabella posa en marxa eAgora, una nova eina per millorar la comunicació amb la ciutadania

22/01/2023

Vilabella posa en marxa eAgora, una nova eina per millorar la comunicació amb la ciutadania

L'ajuntament de Vilabella integra una nova eina tecnològica amb l'objectiu de facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un recurs per a poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments per part de tothom.

 

La nova eina tecnològica amb l'objectiu de facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un recurs per a poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments per part de tothom. Es tracta d’eAgora, una aplicació mòbil gratuïta que esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la participació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.ç

 

La primera xarxa per als municipis que promou la sosteibilitat a través de la participació ciutadana.

eAgora és una xarxa social en la que, enlloc de seguir persones, se segueixen canals temàtics. Aquesta xarxa social, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS.

 

És la primera app municipal que fomenta la participació ciutadana i la vincula a l’Agenda 2030, facilitant un espai de diàleg directe entre veïns i veïnes, entitats, comerços, empreses i l’Ajuntament.

 

També facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari; així com reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament. En un futur, l’app inclourà altres funcionalitats relacionades amb l’adminitració electrònica i les smartcities, per a facilitar a tothom la realització de tràmits administratius a través del mòbil i tenir a mà tota la informació del municipi.

 

Són moltes les utilitats que l'aplicació ofereix i oferirà en un futur, convertint-se en la primera app ALL-IN-ONE per a l’administració que impulsa l’Agenda 2030.

 

Acte de presentació de l'App

Per a conèixer les seves possibilitats i funcionament l’Ajuntament us convida a un acte de presentació el proper dimarts 7 de febrer del 2023 a dos quarts de set de la tarda a l'Ajuntament de Vilabella.

Per a més informació podeu entrar a www.vilabella.cat i a https://www.eagora.app/