Servei porta a porta de voluminosos

 

 Recollida porta a porta de residus especials i voluminosos

L'Ajuntament de Vilabella ofereix un servei de recollida de residus especials i voluminosos a través del Consell Comarcal de l'Alt Camp.

Els residus especials i voluminosos són aquells que a causa de la seva persillositat i/o volum s'han de recollir de forma separada i amb cura, per evitar possibles vessaments o reaccions que poden ser perjudicials per la salut i el medi ambient, i perquè puguin ser reciclats o reutilitzats per donar-los una segona vida. Aquests residus són envasos de pintures, envasos de productes químics, olis, tòners, aparells elèctrics i electrònics, ferralla, mobles velles, etc.

El sistema de recollida porta a porta permet una millor separació dels residus, augmentar el percentatge de reciclatge i de reutilització, i evitar que els veïns hagin de transportar aquests residus fins la deixalleria. Per tal que us recollim aquests residus al portal de casa vostra, heu de trucar prèviament a l’Ajuntament, demanar la recollida i indicar quins residus deixareu al vostre portal i l’adreça. Només es recolliran aquells residus d’origen domèstic que siguin especials i voluminosos i que es trobin davant de la porta dels domicilis dels veïns que s’hagin apuntat prèviament a l’Ajuntament. El personal que farà la recollida no entrarà dins al domicili a recollir cap residu.

Consulteu com funciona el servei i que heu de fer per s​ol·licitar-ho